Beste volleyballers en liefhebbers, zoals iedereen heeft vernomen in de landelijke media loopt het aantal besmetting in ons land erg hoog op. Vandaar dat er sinds kort weer nieuwe maatregelen afgekondigd zijn.

De Nevobo heeft deze maatregelen omgezet naar richtlijnen voor de volleybalsport. Aan de hand van deze richtlijnen hebben we onze verenigingsrichtlijnen ook aangepast.

Univé-LVV - corona richtlijnen

Wij vragen jullie om onze richtlijnen even goed door te lezen en uiteraard toe te passen. Alleen zo is de kans het grootst dat we mogen blijven volleyballen. De vernieuwde richtlijnen ook het vinden op het prikbord in De Wiekslag.

Indoor en arbitrage richtlijnen

Met onderstaande knop kom je bij de Nevobo indoor en arbitrage richtlijnen per 7 oktober 2020 waarop wij onze richtlijnen hebben gebaseerd.

Nevobo – corona protocol indoor volleybal

In grote lijnen komt het er op neer dat:

  • Publiek is niet meer welkom (chauffeurs van bezoekende jeugdteams zijn geen publiek maar ondersteuning van het team)
  • Sportkantines zijn gesloten (horeca geeft laatste ronde voor 21:00 uur en sluit om 22:00 uur)
  • Mondkapjes worden dringend aanbevolen voor iedereen boven de dertien jaar. Behalve voor coaches, scheidsrechters en (in)spelende sporters

Stappenplan corona klachten

Via de onderstaande knop krijg je inzage in het Nevobo stappenplan voor wat te doen bij corona gerelateerde klachten bij jezelf of binnen je team.

Nevobo – stappenplan coronaklachten

Tot slot

Heb je nog vragen of opmerkingen n.a.v. onze aangepaste richtlijnen, schroom niet om te reageren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur