Volleybal is een leuke attractieve teamsport voor alle leeftijden vanaf 6 jaar. Bij volleybalvereniging Univé-LVV wordt volleybal aangeboden in diverse categorieën.

GRATIS volleyballen

Je kunt geheel vrijblijvend en kosteloos gedurende één maand bij ons meetrainen. Kom geheel vrijblijvend een kijkje nemen in sportzaal De Wiekslag op woensdagmiddag (jeugd), woensdagavond (senioren) of op donderdagavond (recreanten) en maak kennis met onze volleybalvereniging of stuur ons een contactformulier.

Beachvolleybal

Wil jij ook de hele zomer genieten van een gezellige sfeer en sportieve activiteiten? Van mei t/m september kun je bij ons beachvolleyballen op het Univé Beachcourt. Voor meer informatie zie: lvvbeach.nl

Cool Moves Volley (CMV)

CMV is speciaal voor kids in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Via verschillende niveaus (1 t/m 6) leren de kids, op een leuke manier, stapsgewijs volleyballen. Naast de wekelijkse volleybaltrainingen wordt in deze categorie vanaf niveau 5 in teamverband deelgenomen aan Nevobo competitiewedstrijden in de periode september t/m april.

Jeugd ABC

In deze categorie volleyballen de jeugdleden in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. Naast de wekelijkse volleybaltrainingen wordt in deze categorie in teamverband deelgenomen aan Nevobo competitiewedstrijden in de periode september t/m april. Deze categorie is onderverdeeld in 3 (leeftijds)klassen.

- Jeugd C – 12 t/m 14 jaar
- Jeugd B – 14 t/m 16 jaar
- Jeugd A – 16 t/m 18 jaar

Senioren

De categorie senioren is voor leden vanaf 18 jaar. Naast de wekelijkse volleybaltrainingen wordt in deze categorie in teamverband deelgenomen aan Nevobo competitiewedstrijden in de periode september t/m april.

Recreatie

In deze categorie staat recreatief volleybal centraal voor leden vanaf 18 jaar. Elke donderdagavond wordt er recreatief getraind en gespeeld. Op elke eerste donderdag van de maand is er een teambuildingsavond. Indien gewenst kun je in de periode september t/m april in teamverband deelnemen aan zes competitiezaterdagen in toernooivorm. Deze toernooien worden georganiseerd door Recreatievolleybal.

Zie ook:

Wil je meer informatie, stuur ons dan een contactformulier.